Vecka 5 och grått väder
I måndags gck Sally in i vecka 5. Hon är så hungrig nu och skulle äta upp en hel gris om hon fick. Men pigg är hon och vi håller henne igång med promenader i skog och mark. Hon har börjat runda till sig litegrann och jag har klippt hennes mage för att lättare kunna mysa med lilla magen.
På bilden ser det ut som om juvren sitter huller om buller, men det är bilden som är sned... ser jätte konstigt ut.

Vecka 5:
Valpfostrens tassar börjar forma sig och senare får det trampdynor och klor. Tarmsystemet börjar bildas på fostret och även morrhåt, ögonlock och ögonfransar anläggs under denna period.


Annars då... det är så grått och trist ute. Gräsmattan ser ut som leråker då det är många hundar som vistas på samma plätt som desutom är superblöt. Ser så tråkigt ut. Stella är anmäld til en utställning i februari. Ska bli kul att åka på utställning igen, det känns som om det var evigheter sen. Stella har varit blyg inför domare, men vi får hoppas det är bättre nu. 
Fanny mår prima, hon har inte så mycket krav längre på aktiviering som Stella har. Men om jag tar fram träningssakerna och väskan som jag brukar ha när vi ska träna så blir hon super taggad.  Vår fina goa Fanny.

Ha de bra
Linda 

Kommentera gärna:

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Camilla och Ronny » Valpflytt:  ”Tack för att vi fick bli Tyra och Noras familj. Så oerhört trygga och sociala hu..”

  • Kajsa » Valpflytt:  ”Det är ni som ska ha tack för att vi fått bli familj till Sonic! Han är helt fan..”

  • Kajsa » mer bilder från 26-28 Juli:  ”Så mysiga bilder! ❤”

  • Camilla » Film på de små:  ”Så roligt med filmer och bildervilka små busfrön”

  • Kajsa » bad:  ”Bedårande! Vi har redan kikat på filmen [med valparna] ca tio gånger.. och då lä..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-