Blogginlägg

Lite rallyträning!

Var iväg och tränade hundarna idag. Cajsa var överspeedad och Casper tvärsom.... Det är inte lätt att hitta lagom på dessa hundar. När Cajsa är så het vid träningen har jag svårt att hinna korrigera henne. Så det blir en en hel slarv  . Men det är bara att rräna vidare, casper ska få vila lite ett tag nu så får vi se om han blir mer motiverad och så får jag mer tid med att få till cajsas moment.

En skakig film som sonen fimade fick vi till på Cajsa


Skidåkning

Rasmus provade att åka lide skidor med Cajsa idag. De var jätte duktiga till Casper kom och störde  .
I slutet tog Cajsa ett skutt upp mot mig så jag höll på att ramla omkull med kamera och allt, haha.
Nu ligger de utslagna i soffan och har det skönt.

Linda och vovvarna


Vinterlek

Här kommer lite bilder från i helgen när vi var ute på sjön och åkte skidor. Hundarna älskar att få vara med och röra sig fritt.

2013-02-10 15.02.36    2013-02-09 16.00.48

 Cajsa hade en lång spårlina på sig då jag inte riktigt litar på att hon stannar hos matte och denna sjö ligger vid en väg och där vill jag inte ha henne...  Cajsa ha börjat blir som vanligt igen efter löpet pigg och glad och väldigt träningsvillig. Trodde ett tag efter ultraljudet av henne att det kanske fanns en liten valp i allafall undangömd (önsketänk) då hon hade samma beteende som vid sin första valpkull. Men nu är det bara att inse att det blir ingen kull under våren. Jätte tråkigt då jag sett fram emot detta länge och älskar att ha små valpar i huset.  Det är bara att inse att vi inte kan styra överallt som sker.

2013-02-10 15.03.21-2

Förhoppningsvis kanse det ändo kommer att ske något kul och spännande nu under våren, men det tänker jag inte avslöja ännu     

ha de bra

Linda och vovvarna

                                                

 

 

Cajsa och Casper busar i snön!