Blogginlägg

Cajsa

Lite uppdateringar om Cajsa...
Många tester har det blivit och många undersökningar, bla av hjärnan. Veterinären ser att det är något med hjärnan men kan inte säga om det är en växande tumör eller inflammation i hjärnan. Mediciner är tillsatta för att ev stoppa/ lindra det som ger besvär. Men Cajsa mår ok idag, fortfarande lite sne ihuvudet och ena läppen hänger lite grann. Hennes balans är tillbaka till ca 90 procent. Hon vill fortfarande inte gå långt eller fort, utan sakta och gärna bakom oss så hon är trygg. 
Hon tappar mycket päls och har fått jätte tunn päls på vissa ställen även musklerna försvinner snabbt nu. Veterinären som har kontakt med mig 1 ggr i veckan tror att det beror på den starka medicinen framförallt kortisonet hon äter. Vi ger henne även lite tabletter för att hålla magen i balans av  all medicinering. 
Idag var det återkontroll och veterinären såg stora framsteg på Cajsa, MEN vi vet inte alls hur hon blir den dagen vi slutar medicinera. Hon ska äta antibiotika några veckor till, kortisonet ska vi försöka trappa ner om någon vecka. 

Hon är pigg, glad med stor livsglädje så vi kämpar på med våran älskling 

Linda och vovvarna

 

 

Cajsa och Casper busar i snön!

 

Blogghistorik