Blogginlägg

Hundträning!

 

I torsdags tog jag mig tid att åka och träna Sune efter en lång vila. Sune är en periodare med hur träningsvillig han är men denna gång var han sugen  . Det blev en kort och intensiv träning med fokus på att ta kontakt med mig och kunna leka med mig trots störning. Jag slutade när vi var på topp vilken ger en skön känsla när man åker därifrån. Det är väldigt lätt att man när det går bra, puschar lite till och sen blir det fel... Mycket bättre för hund och förare omk man slutar på topp.

DSC_0214

DSC_0216

 

Hur är det med de fina flickorna då?

Lystra: Lystra var jag och träffade häromdagen och hon mår kalas. Hon visar alla tecken på att vara dräktig och går in i 5:e veckan nu på tisdag. Hon både ökar i vikt och mått runt magen. Henne tuttar är alldeles rosa och har blivit större. Jag tyckte mig också se en liten baby mage även om det är tidigt ännnu. Nu under vecka 5 brukar det börja hända lite mera. Hon äter med god aptit och är väldigt lugn och gosig nu. Vi gör ingen ultraljud på henne då vi tcyker att hon visar så tydlig tecken.

lystra                                                   Lystra 4,5 v sen parning

                                                 

Fanny: Fanny är en luring, jag vet inte om det tagit sig eller om jag bara inte ser tecken för att slippa bli så sjukt besviken om hon går tom igen. Hon är lugnare, sover mest hela dagarna. Vill inte gå ut alls ibland. Haft små flytningar ett par gånger vilket är bra.., Men hon vill inte äta knappt alls. Torrfoder funkar inte alls, färskfoder går så där, hon äter men det går sakta och ofta lämnar hon lite mat. Provar nu att ge henne oftare och mindre för att se om det går bättre. Fanny har gått ner lite i vikt denna vecka och det kan end el tikar göra i vecka 3 om de mår lite illa och så. Hoppas att hon snart börjar äta som hon brukar igen. Fanny gör jag ultraljud på under fredagen nästa vecka. Då är hon på dag 32, håll tummarna. Hennes tuttar har börjat ända både form och färg vilket de ofta gör nu under vecka 3-5. 

fanny

Fanny 3,5 v sen parning

Nu är det bara att vänta och se om de har lurat oss eller om det är små gosiga, fina bebisar i deras magar.

 Hörs snart!

Linda och vovvarna

 

 

 

 

 

Cajsa och Casper busar i snön!

 

Blogghistorik