Blogginlägg

Fanny är dräktig!!

Hurra!
 I fredags var jag iväg och gjorde ultraljud på Fanny och någ fanns det bebisar denna gång. Vi vet inte hur många, men det var inga problem att hitta  ...

Lystra gör vi inget ultaljud på då hon visar så många tecken och magen har böjat växa. Lystra har varit lugn och inte velat göra så mycket men nu är hon piggare. Fanny har varit lite likadan, gömmer sig när vi kommer med koppel och vill ingenting. Men nu är hon piggare igen och jag kunde köra lite rally övningar häromdagen 

Det ska bli spännande att följa dessa två dräktigheter och se vad som kommer ut om några veckor. Jag är så tacksam att jag Lystras ägare Therese är lika taggad som jag, vi har en härlig sommar framför oss.

I båda dessa kullar så vill jag både få fram rastypiska schappar till både utseende och temperament. Men också träningsvilliga hundar som kommer att vilja träna och det är det som är så härligt med schappar. De passar till det mesta! Lydnad, rally, viltspår, sök, agility och en massa annat. Men framför allt så vill de vara med sin familj, vill familjen ligga i soffan en kväll så ligger de och gärna i soffan (om de får), vill husse åka skidor, javisst de hänger med. En schappe har oftast en bra av och på knapp som gör att de är anpassningsbara. 

Så vill ni ha en en härlig träningskompis ? Eller varför inte en vandringskompis? 
Hör av er om ni är intresserad av en hund från någon av dessa kombinationer.

DSC_0231

Ett par "slapparhundar" som vilar i soffan på altanden med Rasmus

DSC_0240

Sune vilar i skuggan efter ett träningspass på brukshundklubben

DSC_0252

Casper och Rasmus myser i husvagnen

DSC_0247

En dräktig Fanny ligger i hagen utanför husvagnen på mc racing

Visst är det härligt att kunna ha med hundarn på allt?

Under denna helg är vi med hela gänget i Linköping för att heja på Fredrik som tävlar. Ikväll blir det vägning och mätning igen av Fanny.

kram på er!

Linda och vovvarna

 

 

Cajsa och Casper busar i snön!

 

Blogghistorik