Blogginlägg

Rallylydnad och Sally

I helgen var jag och Stella och tävlade rallylydnad utomhus för första gången. Vi var inte så supertaggade, kallt, småregn och inget sug efter att tävla. Men denna lilla fluff är så rolig att tävla med. Väl på banan var hon taggade och glad och sprallig. Jag gick av första banan med en super härlig känsla, hon hade gjort många av momenten jättefint och med fin kontakt. Meeeen, efter sista skylten gör jag en dundertabbe. Stella går ifrån mig och går och luktar på domarna som står på banan. Jag kallar in henne och hon kommer snabbt tillbaka men jag tar min hand mot min ryggficka däe jag har godiset och då blir jag diskad. Jag tog inte upp något godis, men det ser ut som att jag gör det. En annan sak som jag hände som inte får ske var att kopplet syntes i slutet på rundan. 
Så kan det gå, slarvigt, klantigt. men jag blir såå sjukt nervös när jag tävlar så jag måste bli mer fokuserad.

Andra rundan vi gjorde kändes sämre. Hon var segare och trött men vi blev godkända. Så nu vill vi ha en godkänd runda till så vi kan börja träna avancerad klass.

Ska försöka lägga in filmerna från tävlingen här under:

 

 

 

 

Det var lite från rallytävlingen. Sally mår bra, går in på dag 22 från första parningen och hon kan ev bli illamående denna vecka. Alla blir inte det, men visst hade det varit kul om man så lite tecken 
Hon leker kanske inte lika mycket med Stella, eller i allalfall inte lika hårt. Hon vill gärna ta isär Fanny och Stella när de leker. Dräktig eller inte det får tiden utvisa. Jag har bokat in ett ultraljud den 27 maj. Kunde inte få till det tidigare pga jobb och jobbresa.

 

 

 

Cajsa och Casper busar i snön!

 

Blogghistorik