Blogginlägg

Jul och Nyår!

Nu har julen varit här och vi hade varit lite snälla så det blev lite paket  .
Tyvärr blev det ingen vit jul som jag vill ha, blir så mycket mysigare med snö och hundarna älskar ju snö. Hundarna fick också julklappar, jag hade slagit in hjorthorn (tror jag) till alla. Alla utom en blev helt salig över fina julklappen. Men Sally var livrädd för dessa ben. Vet inte om de luktade mer, eller om det var utseendet. Men när hon såg att de andra tuggade på sina så gick hon och hämtade sitt ben till sist. Efter en stund  så tuggade hon också nöjt på benet.

Jag och Sally har varit i Lervik med Maria ( syster) och hennes Hilda. Sally var ganska duktig på rally moment nu. Men vi får inte till snygga sitt eller snurr ännu. Sally har varit ganska svår att träna med då hon varit väldigt flamsig och ofukuserad. Men nu känns det som om poletten har ramlat ner.

DSC_0124

DSC_0134

DSC_0138

Vi passade på att öva på att stå och röra sig snyggt också  .

Under de lediga dagarna har jag varit iväg och viltspårat med  Fanny och Sally. Fanny gjorde ett mörker spår med hjälp av pannlampa. Gick super!
Sally är fortfarande inte med på vad detta går ut på och gillar inte klöven alls. Vi lägger bara några meter och sen har jag godis vid klöven så att hon ska tycka det är ok. 
Jag har låtit henne gå bakom när Fanny spårar och när Fanny hittar klöven. Då går hon hon fram och undersöker klöven i allafall. Det är bara att vänta och se om hon tycker detta är roligt annars får hon träna på andra saker.

thumbnail_IMG_2697

Avslutar med en bild på vår goa kille som söker nytt hem!
Vill du ha en kramgo kille med mycket bus?
Det är bara att höra av sig :)

Ha de bra

Linda och vovvarna

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

 

Cajsa och Casper busar i snön!

 

Blogghistorik