Valpar födda 29/9!

Det blev 8 st! 6 hanar och 2 tikar.

Alla är sålda!

Mer information och bilder kommer att finnas i bloggen och under valpkull 2

 

Briedoes Toos Van De Pommac och Ain`t Saint Black Eyed Peas

            2013-09-01 19.42.10           

 005 

Cajsa är en vacker tik med härligt temperament. Hon är utställd med fina resultat och tränas och tävlas även i rallylydnad. Cajsa gillar att träna och även att bara få vara med familjen och mysa och ha det skönt. Cajsa har en kull tidigare där det blev 2 fina hanar med härligt temperament.

casper2

Casper är även han en vacker hane med ett härligt temperament.  Även han tävlas i rallylydnad och är även  svensk utställnings champion. Casper är även avelsbedömd med bra resultat. Casper har en kull hos oss på Schalinda´s och är även "pappa" till två andra kullar där avkommerna blivit både fina och trevliga.

Då Cajsa och Caspers förra kull bara blev två valpar så valde vi att göra om denna kombination och hoppas att vi kan få fram en tik från denna kull   som kanske kan bli en framtida avelstik hos oss. Vi tror och hoppas att det blir  fina rastypiska valpar med ett härligt temperament och med lite arbetsmotor och som även kommer fungera som fina familjemedlemmar. 

Nu väntar vi med spänning och håller tummarna att allt går bra  .

 

          

 

 

 

Ring eller maila:
070-2788189 eller lindalindberg75@hotmail.com

Valparna växer upp i hemmiljö och är vana vid barn och andra hundar.
Vid leverans är valparna: Registrerade i SKK, Vaccinerade, Avmaskade, Veterinär besiktade, Chipmärkta, Dolda fel försäkrade